Representació rubinenca a la XIII Fira del Món geganter, celebrada a Castellbisbal

Manifestació escoles bressol Sol Solet La Lluna
Les treballadores de La Lluna i Sol Solet es manifesten per reivindicar millores laborals
16 de juliol de 2021
Personal i usuaris residència Rubí
Nou protocol amb més mesures per protegir les residències de gent gran davant la nova onada
19 de juliol de 2021

Representació rubinenca a la XIII Fira del Món geganter, celebrada a Castellbisbal

Els gegantons Quimet i Pitus, del Club Amics de Rubí, acompanyats per la Teresina i l’Oriol, de la colla gegantera de l’escola Teresa Altet, van visitar dissabte passat Castellbisbal per participar en la XIII Fira del Món Geganter, organitzada per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.


Les figures participants van estar exposades al pati de l’escola Montserrat de la veïna localitat tot el dia, mentre que a la tarda van oferir una mostra de balls. Durant tota la jornada, a la resta del recinte firal es van oferir múltiples activitats per a tots els públics, una gran mostra d’expositors, diversos tallers i la presentació de gegants nous.

També es van realitzar taules rodones i l’espectacle final de la Fira: ‘Fins aviat onada gegant’, que va servir per cloure la Ciutat Gegantera de Catalunya. Tota la jornada es va fer respectant les normes i restriccions sanitàries vigents.


Pel que fa a les properes activitats, el Club Amics de Rubí espera poder participar en la Festa de Sant Roc, al setembre, i a la festa de la 33a Ciutat Gegantera a Tortosa el pròxim 19 de setembre, esdeveniments que estaran condicionats a l’evolució de la situació sanitària i a les normatives vigents del moment.

Els gegantons Quimet i Pitus i la Teresina i l’Oriol van participar en la Fira del Món Geganter 2021. / Cedida

Deixa un comentari