El clàssic nadalenc ‘Els Pastorets’ torna al Casal Popular

Miquel Planchart presenta a Rubí el llibre ‘De formes deformes’
16 de diciembre de 2021
Rubí acull diverses activitats en favor de La Marató de TV3
16 de diciembre de 2021

El clàssic nadalenc ‘Els Pastorets’ torna al Casal Popular

Els populars Pastorets tornen enguany al Casal Popular de Rubí després que el 2020 se celebressin, però de forma confinada. El grup escènic del Casal Popular i l’Escola de Sardanes Flor de Neu posaran en escena ‘Els Pastorets. L’adveniment de l’infant Jesús’ de Josep M. Folch i Torres, que comptarà amb la música en directe de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. 

Les representacions serán els dies 18 i 19 de desembre a les 18 h, i 8 i 9 de gener, també a les 18 h. Les entrades ja es poden adquirir de forma avançada a través de la web del Casal Popular i també a la taquilla, una hora abans de l’espectacle. 

Són moltes generacions de rubinencs les que han posat en escena aquesta obra al Casal Popular, des que el teatre la va acollir per primera vegada l’any 1924. Gairebé fa cent anys que Els Pastorets es representen a la nostra ciutat cada Nadal, i és, sens dubte, una de les cites més tradicionals d’aquestes festes a Rubí.

D’altra banda, el Casal Popular també oferirà de nou l’obra ‘Els Dimoniets’, una representació creada per la rubinenca Laia Borràs i representada pels més petits del Casal Popular. Les funcions seran els dies 15 i 16 de gener a les 18 h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *