Rubí, en alerta per risc de ventades

Imagen noticia
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
17 de enero de 2020
Imagen noticia
El Vallès demana al Ministeri d’Indústria cooperació per reimpulsar la indústria de la comarca
21 de enero de 2020

Rubí, en alerta per risc de ventades

Imagen noticia

El Pla de Protecció Civil municipal de Rubí per risc de ventada s’ha activat aquest migdia a les 14 h i estarà actiu mentre durin les condicions meteorològiques. Les previsions apunten a ratxes de vent que poden assolir els 72 quilòmetres per hora.

Per aquest motiu es recomana que a les llars s’assegurin portes, finestres i tendals així com els objectes no estàtics de façanes i balcons.

A l’exterior, cal estar alerta amb el mobiliari urbà, arbrat i resta d’elements que el vent pugui desequilibrar. De la mateixa manera, es recomana extremar la precaució amb la pràctica de l’esport a l’aire lliure. S’aconsella evitar els parcs, jardins i zones boscoses.

Tampoc és aconsellable l’ús del vehicle privat. En cas d’utilitzar-lo, cal extremar les precaucions sobretot en vies ràpides i informar-se de l’estat de la via abans d’agafar el vehicle.
L’Ajuntament recomana suspendre les activitats a l’aire lliure i recorda que el número de telèfon d’emergències és el 112.

Fins a les 17 h, la incidència més destacada ha estat la caiguda d\’un arbre de grans dimensions a l\’avinguda de Can Cabanyes, al barri de Les Torres, tot i que no s\’han hagut de lamentar danys personals.