Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola liquiden el Catalonia Innovation Triangle

embaràs - còpia
Xerrades en línia del Consorci Sanitari de Terrassa sobre salut i maternitat
21 de mayo de 2021
Campament Reis 2 Blai Ferran
L’AUP demana més equitat en el sistema d’entrades per accedir als espectacles culturals i de Festa Major
21 de mayo de 2021

Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola liquiden el Catalonia Innovation Triangle

L’únic projecte visible que ha impulsat el CiT és la retolació dels polígons industrials. / Arxiu

El projecte per potenciar i desenvolupar el territori de la B-30, el Catalonia Innovation Triangle (CiT), ha arribat a la seva fi. Fa ja quatre anys que el projecte impulsat per Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès estava abandonat i ara les tres administracions procediran a la seva liquidació.

El motiu principal per donar per acabat el projecte ara és perquè hi ha el risc que els tres municipis no puguin rebre les subvencions del Fons Català de Cooperació si el consorci no es reactivava o es clausurava, segons ha explicat el regidor de Sant Cugat Pere Soler als mitjans de comunicació de la localitat veïna.

L’Ajuntament de Rubí també ha confirmat que abandonarà el projecte i que ho farà en el Ple de maig, que se celebrarà la setmana vinent.

L’aspecte més visible que quedarà d’aquesta corporació que van impulsar els tres municipis veïns és la retolació que hi ha als polígons i que visibilitza una divisió que es va fer de la zona.
Més enllà d’això i de trobades puntuals entre els tres consistoris, el CiT no ha impulsat cap gran projecte des de la seva creació el 2008.