Xerrades en línia del Consorci Sanitari de Terrassa sobre salut i maternitat

taekwondo
Dos taekwondistes del Club Balmes, plata en el Campionat de Catalunya Júnior
20 de mayo de 2021
Rotulació polígon
Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola liquiden el Catalonia Innovation Triangle
21 de mayo de 2021

Xerrades en línia del Consorci Sanitari de Terrassa sobre salut i maternitat

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, inicia un nou cicle de xerrades en línia sobre salut i maternitat. Es tracta de sessions gratuïtes d’una hora de durada a càrrec de professionals del CST que aborden qüestions d’interès per a dones que vulguin ser mares, que estiguin embarassades o que ja hagin parit.

La primera xerrada, ‘Cures preconcepcionals: com arribar a l’embaràs en un estat òptim de salut’ serà el 27 de maig i anirà a càrrec de la llevadora Inma Meús.

El 3 de juny, la llevadora Eva Artieda oferirà la xerrada ‘Autocura’, sobre una experiència positiva de l’embaràs i el part.

La tercera sessió està programada pel 10 de juny, sota el títol ‘El postpart: consells per sobreviure els primers dies’ i anirà a càrrec de la llevadora Sandra Bertrán. Finalment, el 17 de juny està prevista la xerrada ‘Neix el meu fill… A quins drets i ajudes puc optar?’, a càrrec de la treballadora social Mireia Nieto.

El cicle està obert a tota la ciutadania i les xerrades es faran a les 18.30 h a través de la plataforma de videoconferències Zoom. L’identificador de la reunió és el 843 9462 0911 i el codi d’accés és 637089.