RubíBus compra dos autobusos per la seva flota

Imagen noticia
Els rubinencs Sonia Sierra, Eric Laserna i Francisco J. López, a les llistes de C’s
20 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Creix el nombre de rubinenques que busquen ajuda al Servei d’Atenció a les Dones
22 de noviembre de 2017

RubíBus compra dos autobusos per la seva flota

Imagen noticia

El servei de transport urbà RubíBus ha incorporat dos nous autobusos a la flota. Els nous vehicles, que substitueixen dos busos de més de 10 anys, se sumen als altres 14 que operen a la ciutat i que són més eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Els nous autobusos, model New Cit de 10,5 metres de longitud, compten amb un bastidor Scania amb motorització Euro VI de baix consum. El model New City disposa d’una nova carrosseria en la qual impera la seguretat, la funcionalitat i el confort pels usuaris. Així, incorpora una càmera a la part posterior del vehicle per millorar la visibilitat del conductor, un sistema lluminós i acústic per avisar els usuaris de l’obertura i el tancament de portes, polsadors retroil·luminats i connectors USB per poder carregar els mòbils, entre altres. Paral·lelament, també compta amb un sistema d’informació pensat per a les persones invidents, que els indica la línia i la direcció del vehicle.

Com la resta d’autobusos de la ciutat, estan equipats amb localització via satèl·lit en temps real, fet que permet la gestió de tota la flota des del centre SAE (Sistema d’Ajuda a l’Explotació), estan dotats de wifi gratuït i compten amb un sistema de càmeres de control d’accidents. També disposen de rampes per facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda, així com seients de diferent color reservats per a gent gran, embarassades i usuaris amb mobilitat reduïda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *