Tancat el pont dels Ferrocarrils fins al 19 de juny

obres
Les obres al camp del 25 de Setembre i les del CEE Ca n’Oriol, aturades per l’increment de les matèries primeres
13 de junio de 2022
salvador illa
Salvador Illa reclama a Aragonès menys picabaralles i una política útil “com la que fan els ajuntaments”
13 de junio de 2022

Tancat el pont dels Ferrocarrils fins al 19 de juny

Redacció

Les obres de rehabilitació estructural del pont dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya sobre la riera de Rubí avancen segons el calendari previst. La fase actual consisteix en executar treballs de pavimentació i drenatge a la passera, motiu pel qual el pont de la Riera es va tancar al pas de vianants dissabte passat i, segons les previsions, no s’obrirà fins diumenge 19 de juny.

Aquesta actuació està promoguda per FGC, tot i que l’Ajuntament està fent un seguiment i control durant tot el desenvolupament de les obres. Els treballs permetran la rehabilitació i el reforç de l’estructura existent, deteriorada principalment pel pas dels anys i per la falta d’un sistema de drenatge adient, alhora que es milloraran altres elements que la configuren.

Les actuacions previstes són principalment estructurals: es reforça la pila central del pont amb micropilots i es realitza la rehabilitació estructural dels diferents elements que composen l’estructura: taulell, estreps i pila. Aquestes feines està previst realitzar-les des de la llera de la riera.

Per tal de resoldre els problemes de drenatge de la passera, alhora que es millora l’ample lliure de pas pels vianants, a partir de dissabte s’instal·larà una canal prefabricada amb reixa sobre el taulell, que obligarà a recréixer la cota de la passera, augmentant l’amplada lliure de pas. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES