S’amplia fins a finals de març el termini per participar al concurs literari Veus de Dona

premis voc
La cinquena edició dels Premis VOC arriba a Rubí
24 de febrer de 2021
adrià martínez
L’arquer Adrià Martínez queda quart en el Gran Prix de Rabat
24 de febrer de 2021

S’amplia fins a finals de març el termini per participar al concurs literari Veus de Dona

Una de les primeres trobades del club de lectura, ara fa 10 anys.

El popular club de lectura ‘Veus de Dona’ ha convocat un certamen de relats curts per commemorar el seu desè aniversari i amb l’objectiu de promoure i incentivar la creació literària en l’àmbit de la narrativa. El termini per presentar les creacions literàries s’ha ampliat fins al 28 de març.

El concurs té dues modalitats, una general, oberta a tothom; i una altra dedicada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO dels centres educatius rubinencs. Dins de cada modalitat, hi ha una categoria en català i una altra en castellà. Els relats poden tractar qualsevol temàtica que destaqui la igualtat de gènere, posi en relleu el paper de les dones en la història o en qualsevol camp del coneixement o l’aportació femenina a la societat actual, en qualsevol àmbit.

Requisits dels relats

Els textos han de ser originals i inèdits i poden tenir una extensió màxima de 500 paraules en Times New Roman 12 i un interlineat d’1,5. Les obres s’han d’enviar en format pdf, amb títol i sense signar, al correu electrònic clubveusdedona@gmail.com amb l’assumpte ‘Relats 10è aniversari Veus de Dona’, afegint l’idioma en el qual està escrit. Si l’obra participa en la modalitat juvenil del concurs, cal incloure-ho també a l’assumpte. El relat ha d’anar signat amb pseudònim i en un altre arxiu adjunt en pdf hi haurà la plica que ha d’incloure el títol de l’obra, el pseudònim, nom i cognoms de l’autor, edat, adreça, telèfon de contacte, correu electrònic, localitat i DNI.

El jurat estarà format per les participants del club de lectura ‘Veus de Dona’ i valorarà la qualitat literària de les obres, la correlació amb la temàtica expressada a les bases, la creativitat, la gramàtica i la correcció del text. Les persones guanyadores es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi i rebran com a premi un trofeu i un lot de llibres.

Deixa un comentari