Síndics i Sorea firmen un conveni per finançar les activitats del Dia dels Drets Humans

Imagen noticia
Els rubinencs Sonia Sierra, Eric Laserna i Francisco J. López, a les llistes de C’s
20 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Creix el nombre de rubinenques que busquen ajuda al Servei d’Atenció a les Dones
22 de noviembre de 2017

Síndics i Sorea firmen un conveni per finançar les activitats del Dia dels Drets Humans

Imagen noticia

La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, el Síndic de Greuges de Sabadell, Josep Escartín, el Síndic de Greuges de Mollet, Lluís Martínez, i el Síndics de Greuges de Sant Cugat, Ramon Palacio, han signat un conveni de col·laboració amb Sorea a través del qual es finançaran les activitats de commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. L’acord farà possible quatre activitats, una a cada municipi, per commemorar la jornada els dies 11 i 12 de desembre.

Rubí acollirà la xerrada del president de l’Institut dels Drets Humans de Catalunya, David Bondia, l’11 de desembre, qui també oferirà una conferència a Mollet el dia 12. El mateix dia, l’exdefensor del Poble Andalús, José Chamizo, pronunciarà una conferència a Sabadell. L’endemà, la doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona Begoña Román protagonitzarà una ponència a Sant Cugat.

El conveni també inclou l’edició de material gràfic informatiu sobre diferents qüestions que tracten els síndics i síndiques. Totes les accions que es realitzaran estaran finançades per Sorea a través d’una aportació de 2.000 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *