Cap de setmana de teatre amb l’humor del monologuista El Sevilla i el muntatge ‘Aula Brecht’

cent patins
Triomf del Masculí i empat del Femení del Cent Patins en la represa de la Lliga Elit
23 de febrero de 2021
ocupació
Sis dones s’incorporen a l’administració a través de plans d’ocupació
23 de febrero de 2021

Cap de setmana de teatre amb l’humor del monologuista El Sevilla i el muntatge ‘Aula Brecht’

El cantant del grup Mojinos Escozíos i humorista Miguel Ángel Rodríguez, conegut artísticament amb el nom El Sevilla, presenta a Rubí el seu nou espectacle La vida es rocanrol. Es tracta d’un monòleg en clau humorística en què el popular cantant té una xerrada íntima amb el públic per explicar la seva faceta més personal i també múltiples anècdotes.

El Sevilla fa uns anys va aparcar el seu projecte musical per centrar-se en una nova etapa de monologuista i de showman. L’espectacle La vida es rocanrol ha tingut una bona rebuda per part de la crítica i també del públic.

El monòleg es representarà aquest divendres a les 20 h al teatre municipal La Sala. El preu de les entrades és de 15 euros si es compra de forma anticipada i de 18 euros si és el mateix dia de l’espectacle.

Un muntatge íntim amb Bertold Brecht com a protagonista

La segona proposta escènica del cap de setmana a La Sala és la representació de l’obra Aula Brecht, un muntatge interessant amb el dramaturg Bertold Brecht com a personatge principal, però allunyat de la seva cara més coneguda d’autor teatral. L’actor Òscar Intente interpreta un personatge fascinant que és capaç de parlar dels temes més seriosos, però també de recitar poesia o una història quotidiana plena de despropòsits.

aula brecht

Aula Brecht, que és un espectacle íntim sota la direcció de Carles Grau, es representarà aquest dissabte a les 20 h a La Sala. El preu de les entrades és de 10 euros i de 7,50 euros amb descompte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *