Sis reconeixements per dRa a la 7a edició de la Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya

olímpic
La derrota contra l’Espluguenc posa l’Olímpic contra les cordes (3-1)
16 de mayo de 2022
can mir
El Can Mir i l’Ajuntament participen en un programa internacional per facilitar la inclusió de joves migrants
17 de mayo de 2022

Sis reconeixements per dRa a la 7a edició de la Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya

Redacció

Nàyade Barrientos, Valentina Carmona, Sylvia Melero, alumnes d’edRa de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’Assistència al Producte Gràfic Imprès; i Pol Mon i Pau Moré, estudiants de 1r del CFGM de Serigrafia, s’han endut el reconeixement a la millor proposta de la VII Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya de grau mitjà per ICSSL Pictogrames. 

En la categoria de grau superior, també han aconseguit reconeixements quatre alumnes de l’escola municipal d’art i disseny: Laura Sánchez, de 2n Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Interiorisme pel seu treball ‘Crec Coworking’; Alejandro Expósito, de 1r curs de CFGS d’Espais interactius per l’aplicació informàtica ‘La prevenció, un valor segur’ i per la seva proposta del Concurs SOS Costa Brava, i Verónica Grandes i William García, de 2n curs del CFGS d’Espais interactius per ‘Dret a morir dignament’.

A més d’aquests reconeixements, també han rebut mencions especials quatre projectes més de l’escola municipal: el ‘Projecte MACBA. Plaça dels Àngels’, de Meritxell López, Pol Fabró, Laia Jornet i Marta Devesa, del CFGS d’Interiorisme d’edRa i el ‘Projecte empresa DBambú’, realitzat per l’alumnat del CFGS Interiorisme d’edRa, Noelia López, Marta Devesa i Meritxell López.

El projecte de final de curs de l’exalumna de Serigrafia Artística Anna Múrcia, titulat ‘Música, Dansa, Serigrafia’ ha estat escollit com un dels millors projectes finals de totes les escoles.

La jornada s’ha realitzat pel Canal Taronja de la Xarxa de Televisions Locals, amb connexions simultànies amb la trentena d’escoles d’art i disseny catalanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES