Alumnes del Pau Casals treballen a classe l’erupció del volcà de La Palma

Aquest dissabte es presenta el llibre sobre els 100 anys del Casal Popular
19 de noviembre de 2021
La PAH aixeca l’acampada després d’arribar a un acord amb el consistori
19 de noviembre de 2021

Alumnes del Pau Casals treballen a classe l’erupció del volcà de La Palma

Una de les activitats dels alumnes de 5è ha estat entrevistar una infermera que està col·laborant amb diverses ONG.

Els alumnes de 5è de Primària de l’escola Pau Casals estan fent un projecte sobre la notícia de l’erupció del volcà Cumbre Vieja, a l’illa de La Palma de les Canàries.

Entre altres activitats que els infants estan duent a terme, hi ha una entrevista virtual amb una infermera de La Palma que estudia a Catalunya, però que ha marxat per ajudar la família i col·laborar amb dues ONG. Una que ajuda a repartir menjar als afectats i l’altre que ajuda els animals.

Els alumnes que participen en la iniciativa van treballar a classe el gènere de l’entrevista i es van informar sobre la situació de les persones que han quedat afectades per l’erupció volcànica. Els infants es van interessar especialment pels nens que viuen en aquestes zones i que no poden anar a l’escola.

En el marc del projecte, els alumnes de 5è estan preparant unes cartes filmades per donar suport als nens i nenes afectats per la lava amb la col·laboració de la Filmoteca, dins del projecte Magnet. Els vídeos seran enviats a l’Ajuntament de La Palma i a les escoles de l’illa.

D’altra banda, des de l’àrea d’expressió visual i plàstica s’elabora un volcà per experimentar a escala científica quin és el seu comportament.

El projecte compta amb l’acompanyament dels tutors del grup de 5è, Elena Martínez i Jordi López, i de l’estudiant en pràctiques Víctor González.