S’obre el termini per participar en el 35è Concurs de Màscares d’edRa

Rubí vol reduir el 50% de les seves emissions fomentant l’autoconsum i l’eficiència energètica
27 de enero de 2022
El Ple aprova l’avantprojecte del Balcó de la riera tot i els dubtes de l’oposició
28 de enero de 2022

S’obre el termini per participar en el 35è Concurs de Màscares d’edRa

El termini per presentar treballs al 35è Concurs de màscares de l’Escola d’Art i Disseny edRa, organitzat per l’Associació d’Alumnes i Exalumnes del centre es va obrir divendres passat. El certamen es vehicularà, un any més, través de la xarxa social Instagram amb l’objectiu d’evitar l’entrega presencial de treballs i prevenir d’aquesta manera la propagació de la covid-19.

Qualsevol persona a partir de quatre anys pot participar en el concurs, que s’estructura en tres categories d’edat: de 4 a 9 anys (categoria A), de 10 a 15 anys (categoria B) i a partir de 16 anys (categoria C).

Cada participant pot presentar una única obra original que no hagi pres part a cap altre concurs. Un cop elaborada, l’ha de fotografiar posada sobre la cara d’alguna persona, i pujar-la a Instagram amb l’etiqueta #35concursdemascares i la menció a @edradisseny. En paral·lel, ha d’emplenar la butlleta de participació que trobarà a la pàgina web d’edRa i enviar-la al correu [email protected]

Per participar en el concurs, cal disposar d’un perfil públic a Instagram –en el cas de les persones menors, l’ha de tenir algun dels seus tutors legals– i respectar les condicions d’aquesta xarxa. En cas de tenir-ne, es pot enviar la fotografia al correu [email protected] acompanyada de la butlleta de participació, per tal que la mateixa escola la publiqui al seu compte. Perquè les obres siguin considerades vàlides, és imprescindible que disposin de forats per als ulls, que estiguin adequadament etiquetades i que s’hagi lliurat la corresponent butlleta de participació.

El termini de presentació de les obres es tancarà divendres 18 de febrer a les 21 h i les obres guanyadores es donaran a conèixer, com és tradicional, coincidint amb el Dijous Gras, el 24 de febrer a les 19.30 h. En principi, el veredicte es farà públic en el marc d’una transmissió en directe a través de l’Instagram de l’escola, tot i que no es descarta un acte presencial i l’organització d’una exposició amb totes les obres presentades si la situació sanitària ho permet.

Tots els participants fins a nou anys rebran un regal sorpresa mentre que, a la resta de categories, es reconeixerà les obres guanyadores amb material artístic. Al grup de deu a quinze anys, la millor màscara es premiarà amb articles per valor de 70 € i l’accèssit amb material per valor de 30 €. El primer premi dels majors de setze anys es reconeixerà amb 100 € en productes artístics més l’assistència a un taller d’edRa durant un trimestre, i l’accèssit amb 75 € en material.

El jurat del 35è Concurs de màscares estarà format per una persona de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes d’edRa +e, per dues persones del món artístic i per un/a professor/a de l’escola.