El 10 de maig s’obre la preinscripció a l’Escola de Música i als tallers d’edRa

font del ferro
La Font del Ferro assumeix el manteniment dels espais verds de totes les urbanitzacions
7 de mayo de 2021
mural neus català vandàlic
Apareix guixat un mural dedicat a Neus Català
7 de mayo de 2021

El 10 de maig s’obre la preinscripció a l’Escola de Música i als tallers d’edRa

Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça. / Ajuntament de Rubí

Les persones interessades a cursar estudis a l’Escola Música Pere Burés podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció entre el 10 i el 24 de maig, inclosos. El tràmit es farà per via telemàtica, a través d’un formulari que s’habilitarà dins del període fixat a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

En aquells casos excepcionals en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, ho poden comunicar al correu de l’escola escola.musica@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00 ext. 4410 per rebre les indicacions oportunes. La preinscripció només l’hauran de fer les persones que no són alumnes de l’escola actualment i que volen començar a partir del curs vinent.

La llista de sol·licituds es publicarà el dijous 27 de maig a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les possibles reclamacions es podran presentar els dies 27, 28 i 29 de maig; a través del correu electrònic del centre.

Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça. En cas que el nombre d’aquests sigui superior al de vacants, s’adjudicaran les places donant preferència als demandants que ja tenen germans matriculats al centre i després, per sorteig. Si una vegada adjudicades places a tots els sol·licitants amb domicili a Rubí encara queden vacants, es repetirà el procés amb les persones preinscrites de fora de la ciutat. La llista d’admesos es farà pública el 7 de juny. La matrícula s’haurà de tramitar entre el 8 i el 22 de juny.

EdRa

La preinscripció als tallers d’art i expressió creativa de l’Escola d’Art i Disseny (edRa) pel curs 2021-2022 segueix el mateix calendari: les persones interessades han de fer el tràmit a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí entre el 10 i el 24 de maig, inclosos. La llista de sol·licituds es publicarà el dijous 27 de maig, si hi ha reclamacions es podran presentar els dies 27,28 i 29 de maig i la llista d’admesos es farà pública el 7 de juny. La matrícula s’haurà de tramitar entre el 8 i el 22 de juny. L’escola atendrà per telèfon i correu electrònic els dubtes que pugui tenir la ciutadania que s’hi pot dirigir a l’adreça lah@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00, ext. 4407.

Pel que fa a l’oferta de tallers 2020-2021 per als infants, aquests són taller de ceràmica (de 6 a 16 anys); Expressió creativa des de P4 fins a 4t de l’ESO (dividits en diferents grups per edats) i Dibuix i noves tecnologies (1r ESO, 2n ESO, 3r ESO, 4rt ESO). Les opcions per als adults, majors de 16 anys, són Escultura matí i tarda; Ceràmica matí i tarda; Dibuix i pintura matí i tarda; Dibuix al natural i Parlem d’art (en línia).