T de Teatre torna a La Sala amb la comèdia desesperada ‘Canción para volver a casa’

dia de la terra
Rubí dedicarà la celebració del Dia de la Terra a la flora i fauna local
20 de abril de 2022
festa major
Rubí celebrarà la Festa Major del 28 de juny al 3 de juliol
20 de abril de 2022

T de Teatre torna a La Sala amb la comèdia desesperada ‘Canción para volver a casa’

Redacció

T de Teatre es va unir a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar ‘Canción para volver a casa’, una fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama. Una comèdia desesperada que la companyia posarà en escena aquest divendres a La Sala.

Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure al vell casalot heretat de la seva mare en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res. Però el destí vol que, mentre es produeix aquest retrobament, coincideixin dos fets més. D’una banda, el dramaturg es retira a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure, amb la seva ajudant Valentina, un succés tràgic que el manté pendent d’un judici. Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonás no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre geni.

Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta i Àgata Roca interpreten l’obra, dirigida per la mateixa Despeyroux, que ha comptat amb la col·laboració del Festival Grec 2019 i amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals. La funció tindrà lloc el 22 d’abril a les 20 h i el preu de les entrades és de 21 € i 16 € amb descomptes.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES