Addictes al Microteatre torna a Rubí amb una nova edició del festival al Celler

La Sala acull la representació de l’obra ‘Final de partida’, de Samuel Beckett
28 de febrero de 2022
Una cinquantena de persones es manifesten contra el tracte dels bancs a la gent gran
1 de marzo de 2022

Addictes al Microteatre torna a Rubí amb una nova edició del festival al Celler

Redacció

Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia, aquest cap de setmana ha tornat a celebrar-se una nova edició del festival Addictes al Microteatre, organitzat per Tiamat Teatre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, ubicat per primera vegada al Celler i amb la participació de set companyies teatrals locals.

A les seves primeres edicions, l’esdeveniment s’havia ubicat a l’Espai Jove Torre Bassas i el 2019 va celebrar la seva última edició al CRAC. Des de l’organització asseguren que han sigut dos anys molt durs per les companyies teatrals rubinenques degut a les restriccions sobre la cultura provocades per la covid-19.

A la sisena edició, han participat novament els grups teatrals Fata Morgana i Escena 13 -habituals del festival de microteatre- a més de La Sibil·lina, Peixospeixeres, Little Ainara i Lamot Art. 

La temàtica d’enguany ha estat lliure, amb drama i comèdia presents, i s’han tractat temes com el veganisme i el tracte d’animals a la indústria càrnia, els sicaris, el món de l’empresa, secrets familiars, la policia, la televisió o els rituals màgics, entre altres.

El festival ha mantingut el format habitual de representacions simultànies a diferents espais de l’equipament, amb el públic dividit en tres grups diferents que van rotant per les diferents sales. Quatre de les obres es van representar dissabte a la tarda en dos torns i les altres tres el diumenge a la tarda, també en dos horaris diferents, per poder acollir el major nombre possible de públic.

Com en edicions anteriors, l’organització va animar els assistents a contribuir al treball i l’esforç de les companyies rubinenques amb el sistema de taquilla inversa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *