Tanca l’aparcament municipal del Duet Sports per la fallida de l’empresa gestora

Imagen noticia
No a la proposta de canviar la zona blava a taronja
27 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Emotiu canvi de vara a l’Hermandad Rociera
1 de octubre de 2019

Tanca l’aparcament municipal del Duet Sports per la fallida de l’empresa gestora

Imagen noticia

L’aparcament del Centre Esportiu Municipal 25 de Setembre – Duet Sports ha tancat aquest dilluns les seves portes. A l’agost es va fer públic que l’empresa, que té l’explotació de l’aparcament fins al 2056, havia fet fallida i que si l’Ajuntament no hi posava remei, el servei finalitzaria el 27 de setembre. L’empresa estava en concurs de creditors des del 2018.

Tot i que en aquell moment el consistori va dir que estava mirant de trobar una solució per evitar el tancament del pàrquing, ubicat al carrer Edison, al final les persones que tenien llogades places d’aparcament o trasters, s’han quedat sense el servei.

L’empresa Par-Mer Aparcamientos y Mercados SL ha iniciat per mandat judicial la liquidació dels seus actius i, per tant, s’ha vist obligada a abandonar el servei.

L’aparcament del Duet Sport disposa de 195 places, algunes de lloguer i altres de rotació, i 22 trasters. Avui en dia, segons l’empresa, hi havia 66 persones usuàries de les instal·lacions. El consistori ha contactat amb elles per telèfon per informar-los de la situació.

Davant d’aquesta circumstància, l’Ajuntament està valorant l’opció de posar fi a la concessió i recuperar la gestió de l’aparcament.