Tres alumnes del col·legi Torre de la Llebre guanyen un premi de dibuix escolar

Cartell Pilarín Bayés
Lectors, al tren! exposa una mostra d’originals de la il·lustradora Pilarín Bayés
24 de mayo de 2021
joves migrants rubí acull
Rubí Acull dona visibilitat a la situació vulnerable dels joves migrants tutelats i extutelats a Catalunya
25 de mayo de 2021

Tres alumnes del col·legi Torre de la Llebre guanyen un premi de dibuix escolar

Sofia López, de 9 anys, Edda Riba, de 8 anys, i Elís Moreira, de 10 anys, alumnes de l’escola Torre de la Llebre, han guanyat el 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2021. En total, s’han premiat una seixantena de dibuix d’entre els 2.500 que es van presentar d’escoles d’arreu de Catalunya.

El concurs, sota el títol ‘Sis contes per cuidar el planeta’, té per objectiu estimular el desenvolupament de les habilitats i capacitats dels alumnes de primària i educació especial en l’àmbit del dibuix i la il·lustració, així com fomentar la lectura en català mentre es treballa l’educació emocional i el respecte al medi ambient.

L’acte d’entrega de premis no s’ha pogut fer enguany per la covid-19. Els guanyadors del premi han rebut a les escoles el diploma acreditatiu, a més del seu regal, que consisteix en un lot de dibuix i pintura i el llibre il·lustrat del concurs amb els contes i els dibuixos premiats. A més, les escoles amb alumnes premiats reben un ajut econòmic per la tasca pedagògica realitzada.

h

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *