Fins al febrer del 2023 la línia R8 només farà el trajecte entre Rubí i Granollers

cent patins
El Femení del Cent Patins s’encalla contra el Tucans i diu adéu a la lliga
25 de abril de 2022
Campeones de España de selecciones 2022
Tres rubinencs es proclamen campions d’Espanya amb la selecció catalana de petanca
25 de abril de 2022

Fins al febrer del 2023 la línia R8 només farà el trajecte entre Rubí i Granollers

Redacció

Adif ha iniciat diverses actuacions en el transport de tren de Rodalies que afecten de forma substancial la R8, que circula entre Martorell i Rubí, i també altres línies ferroviàries, com la R4 i la R1. 

En el cas de la R8, la que més afecta els rubinencs, des del 23 d’abril ja no circulen combois entre l’estació de Rubí i les estacions de Castellbisbal i Martorell. Això significa que fins al febrer de l’any vinent la línia acabarà i començarà a l’estació de Rubí. Per tal de cobrir el trajecte que no es pot fer en tren, Renfe ha habilitat un servei alternatiu d’autobús que passa per les estacions de Castellbisbal i Martorell. En direcció a Granollers, el servei funcionarà amb normalitat per les estacions de Sant Cugat, Cerdanyola Universitat, Mollet-Sant Fost i Granollers Centre. 

Pel que fa a la resta de línies, a la R1 no circulen els trens entre les estacions de L’Hospitalet de Llobregat i Molins de Rei. Per tant, queden deshabilitades les estacions de Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. En el cas de la R4, la circulació s’interromprà entre Martorell i Castellbisbal, un trajecte que s’oferirà amb un servei d’autobús.

L’afectació d’aquestes línies també ha suposat una reprogramació de les línies R3 i R7, que principalment s’ha traduït en un increment de les seves freqüències. 

Segons ha explicat Renfe, les actuacions estan relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani, obres d’integració urbana i la remodelació de l’estació de Sant Feliu de Llobregat, així com els treballs d’accessibilitat a l’estació Molins de Rei.