Un conductor fuig després d’atropellar mortalment una jove a la c-1413a

Miki Núñez Primavera Pop 1 copia
20.000 persones ballen a l’Escardívol en el retorn de Los 40 Primavera Pop en obert a Rubí
4 de abril de 2022
agbar
Agbar i l’Ajuntament reivindiquen la protecció als consumidors vulnerables en una jornada
4 de abril de 2022

Un conductor fuig després d’atropellar mortalment una jove a la c-1413a

Redacció

Una dona de 28 anys ha mort després de ser atropellada la matinada del dissabte al punt quilomètric 11,9 de la c-1413a, just a l’alçada del pont de Can Claverí. La Policia Local ha rebut l’avís a les 00.30 h i ha acudit a la zona, on s’ha trobat una jove que presentava ferides greus. La persona ha estat evacuada al centre hospitalari després de ser estabilitzada, però ha mort en hores posteriors. 

El responsable de l’atropellament ha fugit després de causar l’accident. La Policia Local està investigant els fets i treballant en la identificació i localització del vehicle implicat a través de la declaració dels testimonis i el resultat de la inspecció realitzada al lloc, d’on s’han recollit restes del vehicle. 

El dissabte a la tarda i durant la nit hi havia cotxes aparcats en el punt on va haver-hi l’accident, ja que es va celebrar el festival musical Primavera Pop. Es tracta d’una zona sense vorera, amb un voral molt ample, on aparquen els cotxes quan hi ha grans esdeveniments a la ciutat, com va ser el cas de dissabte.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES