Un emotiu pregó per donar el tret de sortida a la Festa Major

piromusical
Tot a punt per la Festa Major 2021, la festa del retrobament
25 de junio de 2021
La pólvora torna a cremar amb el raval de foc
25 de junio de 2021

Un emotiu pregó per donar el tret de sortida a la Festa Major

La Festa de Sant Pere ha arrencat aquesta tarda amb la primera activitat prevista: el tradicional pregó de Festa Major. Les pregoneres enguany han estat les directores de les residències de Rubí, un homenatge que l’Ajuntament ha volgut fer a aquest col·lectiu, que tant malament ho va passar durant el 2020.

Soledad Peña, Lina Arranz, Marisa Garcia, Claudia Maria Garcia i Gemma Caballé han dirigit paraules molt emotives des del porxo de l’Ajuntament, a la plaça de Pere Aguilera. Els diferents discursos han estat molt sentits per com va afectar la pandèmia les residències, però també per la solidaritat amb la qual va respondre la ciutadania rubinenca. També hi ha hagut moments de records de la Festa Major a la infantesa i especialment la voluntat que la Festa de Sant Pere es pugui gaudir aviat de forma multitudinària, com ha estat sempre.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha afirmat amb orgull que la Festa Major torna a vibrar i ha animat tothom a gaudir-la amb responsabilitat.

El pregó ha acabat amb les pregoneres lliurant la toia a la geganta Paula, com marca la tradició. Posteriorment, el Roc i la Paula han fet el tradicional ball de plaça.