Un penal dubtós aparta l’Horitzó Can Mir de la victòria contra el Montcada

L’Ajuntament pinta passos de vianants amb pictogrames a les escoles
7 de diciembre de 2021
Els rubinencs voten millorar l’entorn de l’edifici de l’Escardívol i un nou parc a Can Barceló
7 de diciembre de 2021

Un penal dubtós aparta l’Horitzó Can Mir de la victòria contra el Montcada

L’Horitzó Can Mir i el Montcada B van empatar en la darrera jornada de la Weleague7, un partit que no va deixar satisfets cap dels dos equips. Tots dos conjunts van merèixer la victòria: el Montcada pel seu bon joc combinatiu i l’Horitzó Can Mir per la seva empenta i perquè sempre va creure que podia guanyar el partit. 

Tot i això, unes mans que l’àrbitre va veure dins de l’àrea tot i estar situat molt lluny de l’acció va servir perquè el Montcada empatés el partit quan faltaven tres minuts pel final, quan els locals anaven guanyant el partit. 

El joc va tenir moltes alternatives, ja que en el primer quart es va avançar el Montcada, però en el segon, que va acabar amb empat a dos gols, els de Rubí van saber remuntar amb dos gols, un de Juan Girón i un altre magnífica de Jesús Ramos. 

En el tercer període, un contraatac ben culminat per Santi Marín va donar avantatge als locals, que es va ampliar quan el mateix jugador va aconseguir el 4-2. Amb aquest marcador, el partit semblava sentenciat, però dues errades defensives van permetre empatar a quatre a l’equip de Montcada i Reixac. Al final del partit, una bona jugada de Rubén Martín per la banda esquerra va tornar a posar per davant l’equip local, fins que el gol de penal dels visitants va suposar l’empat. 

Per l’Horitzó Can Mir van jugar Sergio González, Juan Girón (1), José Luis Girón, Rubén Martín (1), Jesús Ramos (1), Ayoub El Kassah, Santi Marín (2), Xavier López, Manel Pellegero, José Manuel Maria i Armand Conejero.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES