Un rubinenc queda tercer al Concurs de Calçots de Valls

Imagen noticia
Melo bat el rècord d’Espanya dels 10 km marxa en M-65
31 de enero de 2018
Cartes de la ciutadania
2 de febrero de 2018

Un rubinenc queda tercer al Concurs de Calçots de Valls

Imagen noticia

Poc més de 2 kg o el que és el mateix, uns 172 calçots, en 45 minuts. Aquesta va ser la quantitat que va ingerir el rubinenc Carlos Fontecha per quedar tercer al Concurs de Calçots de Valls. Era el primer cop que el rubinenc participava en aquest certamen, que l’any passat, quan va anar a Valls coincidint amb la Festa de la Calçotada, es va quedar “amb el cuquet”.

Fontecha va beure un raig de vi al principi i va començar amb el primer paquet de 50 calçots, però va tenir alguns problemes per pelar-los “perquè estaven massa fets”. Va intentar seguir el ritme del concursant que tenia al costat i va menjar el segon paquet de 50, el tercer de 25 i un quart també de 25 que ja no va es va poder acabar: “Vaig parar quan ja no podia més i en 30 segons va sonar el final”.

El guanyador, Adrià Wegrzyn, va batre el rècord del concurs engolint 310 calçots (5,8 kg), mentre el segon, Constantino Wegrzyn, va menjar-ne 183 (2,3 kg). El rubinenc té clar que l’any vinent hi tornarà amb la intenció de guanyar el concurs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *