Un tram del carrer García Lorca serà de plataforma única per millorar-ne l’accessibilitat

Imagen noticia
La setena edició de l’Skate Open Rubí aplega 24 competidors i força públic
1 de octubre de 2019
Imagen noticia
Millorem l’aire del Vallès per a respirar tranquils
3 de octubre de 2019

Un tram del carrer García Lorca serà de plataforma única per millorar-ne l’accessibilitat

Imagen noticia

L’Ajuntament durà a terme a mitjans d’octubre les obres de reurbanització del carrer García Lorca entre el carrer General Prim i el passeig del Ferrocarril per tal de millorar-ne les seves condicions actuals d’accessibilitat i mobilitat.

Les obres de reurbanització del carrer consistiran en convertir el tram d’aquest carrer entre el carrer General Prim i el passeig del Ferrocarril en una zona de plataforma única amb prioritat pels vianants, millorant-ne l’accessibilitat. En aquest sentit, també es marcaran bandes per a invidents als passos de vianants i les voreres tindran amplades suficients i estaran lliures d’obstacles, entre altres.

Paral·lelament, s’instal·larà nou enllumenat amb làmpades LED, amb una major potència respecte l’actual. També es col·locaran noves papereres i es renovarà la senyalització. Les obres tenen un cost de 127.094,82 euros. L’execució d’aquesta actuació comportarà afectacions de mobilitat. Mentre durin els treballs, el tram del carrer García Lorca entre el carrer General Prim i el passeig del Ferrocarril estarà tallat al trànsit i el veïnat no podrà accedir als seus aparcaments. En canvi, la cruïlla amb el carrer Abat Escarré quedarà oberta a la circulació.

Millores a la xarxa d’abastament d’aigua
Prèviament, Sorea ha iniciat aquest dilluns la renovació de la xarxa d’abastament d’aquesta via, entre els carrers General Prim i Abat Escarré. La intervenció té una durada de dues setmanes. Durant l’execució d’aquests treballs, es tallarà el trànsit al carrer García Lorca entre els carrers Prim i Abat Escarré, permetent l’accés del veïnat als seus pàrquings. Puntualment serà necessari tallar el carrer Abat Escarré.