Una delegació de cinc alumnes del Col·legi Balmes viatja a Croàcia per la segona trobada el projecte Erasmus+

Imagen noticia
Mor José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí
11 de mayo de 2019
Imagen noticia
Nou èxit del Festival Addictes al Microteatre, que es consolida en la seva quarta edició
14 de mayo de 2019

Una delegació de cinc alumnes del Col·legi Balmes viatja a Croàcia per la segona trobada el projecte Erasmus+

Una delegació formada per cinc alumnes del Col·legi Balmes va viatjar a Croàcia a l’abril en representació del centre per participar en la segona trobada del projecte Erasmus+. Aquest projecte es basa en la col·laboració internacional d’escoles per a l’intercanvi de pràctiques educatives.

L’alumnat de Cicle Superior del centre rubinenc, juntament amb alumnes de centres d’Irlanda, Itàlia, Grècia, Croàcia i Letònia, han de crear una empresa des de zero i comercialitzar productes a través d’internet, tot basant-se en el reciclatge i fent servir l’anglès com a llengua vehicular. El projecte inclou sis viatges que es realitzaran trimestralment al llarg dels dos anys que dura el projecte.

En aquesta segona trobada, realitzada en una escola rural d’un poble anomenat Marcana, va ser el de crear vincles entre alumnes i formar-se amb diferents tallers relacionats amb els jocs tradicionals. Els alumnes, acollits per famílies, s’han relacionat amb els alumnes de tots els països participants i han pogut gaudir, a més, de visites culturals a llocs emblemàtics de Pula. També ha estat una experiència enriquidora en la qual han pogut descobrir una nova cultura i han pogut posar en pràctica l’anglès en un context real.