Una quinzena de disciplines integren l’oferta dels Jocs Esportius Escolars

gent gran aeur
El nou programa d’activitats per a majors de 60 anys arrencarà a l’octubre
14 de septiembre de 2022
joan maragall
Ajuts al transport escolar pels centres Joan Maragall i JV Foix
15 de septiembre de 2022

Una quinzena de disciplines integren l’oferta dels Jocs Esportius Escolars

Redacció

L’Ajuntament ha obert les inscripcions per als Jocs Esportius Escolars 2022-2023, que organitza amb la col·laboració de 14 entitats esportives de la ciutat. Aquest curs, l’alumnat rubinenc podrà tornar a gaudir en horari extraescolar de prop de 15 disciplines.

Els infants de primària, en el format de Jocs Esportius, podran escollir entre atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, minihandbol, minibàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, preesport, futbol sala, tennis de taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia, minivoleibol, esports per a capacitats diverses i natació artística.

Pel que fa als joves de secundària, en el marc de les Lligues Esportives per a Joves, podran participar en les lligues d’atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, handbol, bàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, futbol sala, tennis de taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia, voleibol, esports per a capacitats diverses i natació artística.

Segons el nombre de persones apuntades, les competicions seran en format local o comarcal. En aquest segon cas, es jugaria amb equips de Castellbisbal, Sant Cugat, Terrassa, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell o Matadepera.

Les inscripcions es poden fer durant setembre i octubre al centre educatiu o a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars, a l’Escardívol, de dilluns a dijous de 9 h a 13 h i de 16 h a 19 h, i els divendres de 9 h a 13 h.

Com en anteriors edicions, el foment de valors tindrà un pes important a totes les competicions i es premiaran les bones actituds com el respecte o la puntualitat. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES