El nou programa d’activitats per a majors de 60 anys arrencarà a l’octubre

nocturna
La Nocturna torna a oferir punts d’interès i 1.200 inscripcions
14 de septiembre de 2022
jocs esportius escolars
Una quinzena de disciplines integren l’oferta dels Jocs Esportius Escolars
15 de septiembre de 2022

El nou programa d’activitats per a majors de 60 anys arrencarà a l’octubre

Redacció

El Servei de Gent Gran Activa ha presentat una nova edició del programa d’activitats Gaudeix de la vida en gran!, adreçat a persones de més de 60 anys. Enguany, el programa recupera la celebració ciutadana del Dia Internacional de les Persones Grans, l’1 d’octubre, amb música i paella popular a la rambla del Ferrocarril. Els tiquets (dos per persona) es podran recollir  al Punt d’Informació de la plaça Pearson els dies 23, 27, 28 i 30 de setembre de 10 h a 12 h i el dia 28 de 16.30 a 18.30 h.

La programació suma activitats organitzades des de dues les entitats de gent gran de la ciutat: l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) i l’Associació de Gent Gran de Rubí i el seu Entorn. Així, l’AEUR inaugura el curs 2022-2023 el 4 d’octubre al pati de l’Ateneu amb la proposta ‘Paraules i música’, amb l’escriptor rubinenc Enric Larreula. Per la seva banda, l’Associació de Gent Gran celebrarà al novembre el seu 45è aniversari amb un reconeixement a les persones que celebren 90 anys. 

Les activitats formatives giren al voltant del benestar de les persones grans i inclouen tallers de nutrició, estimulació cognitiva i higiene postural. També s’incideix en la formació tecnològica per reduir la bretxa digital amb sessions i tallers d’informàtica i aplicacions digitals. 

Les passejades per l’entorn de Rubí es posen en marxa el 7 d’octubre i seran rutes per conèixer millor l’entorn natural, la història i l’arqueologia del municipi. Les visites culturals seran al Museu Molí Paperer de Capellades (28 de novembre), al Museu Nacional d’Art de Catalunya (18 de novembre), al Parc Arqueològic Mines de Gavà (16 de desembre) i al Jardí Botànic Marimurtra de la Costa Brava (20 de gener).

Les inscripcions es poden fer a través del web www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o bé trucant  al telèfon 637 83 10 92.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES