Una vintena de persones recullen el certificat d’acollida

Imagen noticia
L’AUP inicia una petició a Change.org per recuperar el camp de golf com a parc públic
12 de noviembre de 2019
Imagen noticia
Activitats de TRI-A per la Setmana de la Ciència
14 de noviembre de 2019

Una vintena de persones recullen el certificat d’acollida

Imagen noticia

Fins a 22 persones han recollit el certificat d’acollida de l’Ajuntament de Rubí després de superar un curs que inclou 15 hores de formació laboral, 15 hores de coneixement de l’entorn i 90 hores de llengua catalana i castellana.

Des del 2016, més de 600 persones han passat pel Servei d’Acollida de Rubí amb la intenció d’aconseguir aquest certificat, que expedeix la Generalitat de Catalunya i que és un requisit imprescindible per aconseguir la nacionalitat, el reagrupament familiar o la renovació del permís de residència, però que també pot ajudar els immigrants a regularitzar la seva situació.

El regidor de Ciutadania, Pau Navarro, i la regidora d’Acció Ciutadana, M. Carmen Cebrián, van ser els encarregats de lliurar els certificats en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Rubí a principis novembre. «Rubí és una ciutat acollidora i estem agraïts perquè hàgiu decidit que Rubí sigui casa vostra».

En total, des que es va posar en marxa el servei el 2016, han estat 28 les persones que han aconseguit aquest certificat.