Una vintena de restauradors locals participen en una ruta de tapes

la nuu
El festival La Nuu sedueix de nou el gran públic amb les fotografies a cel obert
5 de octubre de 2021
soc
El mes de setembre deixa prop de 200 rubinencs menys en situació d’atur
6 de octubre de 2021

Una vintena de restauradors locals participen en una ruta de tapes

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Comerç, ha impulsat l’activitat ‘De tapes per Rubí’, una ruta de propostes gastronòmiques en forma de tapa i beguda per 3 euros.

Està prevista la participació de 24 establiments de restauració en aquesta activitat, que anteriorment s’havia celebrat vinculada a la Fira de Sant Galderic. Els bars i restaurants que formaran part de la ruta són Angie Burger, Antic Hostal del Gall, L’Artesana, La Barra de Sant Roc, el Bon Gust, La Caracola, La Oficina, Cafè Pàmpol, La Popular, La Pruna, Quick Kebab, Temple Buddha, El teu cafè, Villa Malquerida i Violet Gourmet.

La ruta és una iniciativa impulsada pel consistori amb la volutnat de donar suport al sector de la restauració local, un dels més afectats per la crisi de la pandèmia. L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha explicat que la proposta és una forma de donar visibilitat a la restauració local i que serveix com “aparador de les cuines de Rubí”.

Setmana del comerç

La iniciativa gastronòmica se suma a la resta de propostes incloses dins de la Setmana del Comerç, que arrencarà dijous amb una trobada de comerciants al Celler. L’acte servirà per homenatjar els establiments que celebren un anniversari significatiu aquest any i per presentar la guia ‘Benvingut al comerç’ als establiments de nova creació.

D’altra banda, entre l’11 i el 13 d’octubre, els comerciants també poden seguir dues formacions per millorar la seva activitat: ‘Com vendre més des del taulell’ i ‘Com fer de l’e-commerce i els marketplaces un canal de venda’.

La setmana del comerç culminarà el 16 d’octubre amb l’activitat R-Outlet, oberta a la participació de tots els comerços de la ciutat. L’activitat està pensada perquè els establiments comercials puguin sortir al carrer, davant de les seves botigues a l’illa de vianants. Els comerços interessats a participar en aquest aparador al carrer es poden inscriure de forma gratuïta fins aquest divendres.