El festival La Nuu sedueix de nou el gran públic amb les fotografies a cel obert

El SIAD reprèn les activitats en grup de suport contra la violència masclista
5 de octubre de 2021
Una vintena de restauradors locals participen en una ruta de tapes
6 de octubre de 2021

El festival La Nuu sedueix de nou el gran públic amb les fotografies a cel obert

El festival internacional de fotografia La Nuu va arrencar dissabte passat amb la primera de les visites guiades per la mostra de fotografies de grans dimensions ubicades a diferents façanes d’edificis de la ciutat. A banda dels participants, la ciutadania en general pot contemplar durant aquest mes la selecció d’imatges dels fotògrafs participants d’arreu del món. Una mostra a cel obert que sedueix no només els amants o aficionats a la fotografia, sinó també a bona part del gran públic. Les visites guiades, a càrrec del director del festival, Carles Mercader, i del director artístic, David Molina, es repetiran tots els dissabtes al matí mentre duri el festival, que es tancarà el 30 d’octubre.

Dissabte a la tarda va tenir lloc l’obertura oficial del festival al Celler, amb un recital poètic a càrrec de Maria Sevilla, acompanyada de Joan Martínez i Txema Rico.

A banda de la mostra, el festival inclou un seguit d’activitats paral·leles. Així, el 13 d’octubre, Alberto Prieto oferirà la conferència ‘Són oposats l’aigua i el foc?’, sobre la conjunció de fotografia i text i el 15 d’octubre, l’Escola d’Art i Disseny de Rubí acollirà la presentació del llibre ‘Ícaro’, de la fotògrafa Irene Zóttola. El 16 i 17 d’octubre, la plaça del Celler serà l’epicentre de la programació del festival amb la instal·lació de l’exposició ‘Ínsula nómada’, de Juanan Requena i de dues activitats més: una xerrada entre Requena i Zóttola i un concert de la violoncel·lista Núria Puigbó.

La Nuu es tancarà el 30 d’octubre amb la Nit Screen, en què es proclamarà el guanyador del Premi Screen, dedicat a la fotografia audiovisual i un concert de Los tres chamacos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *