Una vuitantena de persones obtenen el certificat d’acollida

ana m. martínez localpres
L’Ajuntament impulsa un programa d’activitats infantils durant l’estiu
7 de julio de 2021
Supporters 1968 organitza una jornada solidària per recaptar aliments per ASAV
7 de julio de 2021

Una vuitantena de persones obtenen el certificat d’acollida

L’Ajuntament va organitzar un acte de reconeixement per a les persones que han obtingut el certificat. / Localpres-Ajuntament

L’Ajuntament de Rubí ha expedit 82 certificats d’acollida entre febrer de 2020 i juny de 2021. La vuitantena de persones que han obtingut el document, algunes de les quals durant l’estat d’alarma, van ser convidades a un acte de reconeixement institucional als jardins de l’Ateneu el dijous passat.

La trobada va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, el regidor de Ciutadania, Pau Navarro, i Agustí Iglesias, tècnic de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

Per obtenir la certificació, l’alumnat ha cursat 90 hores de competències lingüístiques bàsiques en llengua catalana, 15 hores de coneixements de l’entorn laboral, 15 hores de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic i 15 hores de prevenció violències masclistes, en el cas de les persones que han participat del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.