Valoració positiva en el CEF Can Mir després de la primera trobada de l’Erasmus+ a Bèlgica

ADF Camí de Can Feliu a Ullastrell
L’Agrupació de Defensa Forestal de Rubí condiciona diversos camins rurals del municipi
12 de noviembre de 2022
Els Gegants de Rubí estrenaran nou local
14 de noviembre de 2022

Valoració positiva en el CEF Can Mir després de la primera trobada de l’Erasmus+ a Bèlgica

El projecte BRACE vol desenvolupar un projecte d’integració social de joves immigrants a través del futbol. / Cedida

Redacció

Una delegació del Club Escola Futbol Can Mir ha viatjat del 4 al 6 de novembre a Machelen, a Bèlgica, per participar en el projecte BRACE, una iniciativa per desenvolupar un projecte d’integració social de joves immigrants a través del futbol. BRACE és una iniciativa liderada per l’Ajuntament de Rubí, amb el suport i finançament de la Unió Europea i compta amb la implicació del KCS Machelen de Bèlgica, l’Associazione Sportiva Bresso 4 d’Itàlia i l’Institut Superior de Gestao de Portugal, a més del CEF Can Mir, que treballa des del 2019 en la integració de menors de diferents organitzacions d’acollida.

El projecte vol contribuir a trencar barreres que impossibiliten a les persones immigrants desenvolupar una vida normal a Europa i evitar situacions d’exclusió. La idea és que amb les seves conclusions finals s’elabori un manual de bones pràctiques, establir convenis de col·laboració amb altres entitats europees, intercanviar experiències i afavorir la millora de la tasca dels professionals que treballen amb migrants.

En representació del CEF Can Mir, hi ha assistit el president del club, Jordi Peiró, el vicepresident social, Xavi Mas, professionals de la integració, i alguns jugadors que han passat pel club., així com una delegació política i tècnica del consistori.

Durant les jornades de treball, s’han intercanviat experiències i s’han impartit diversos seminaris i també s’han compartit vivències dels jugadors dels diferents països que han participat fent el que més els agrada, jugar al futbol. Des del club rubinenc han valorat molt positivament les jornades.

La segona trobada tindrà lloc a finals de juny a Rubí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *