Activitats a les places dirigides als infants i adolescents per fomentar el civisme a través del joc

cap mutua (2) - còpia
El risc de rebrot de covid-19 continua la tendència a l’alça
2 de julio de 2021
mercat localpres
Una quinzena de parades del Mercat impulsen la venda a domicili
5 de julio de 2021

Activitats a les places dirigides als infants i adolescents per fomentar el civisme a través del joc

Les activitats es fan al parc de Ca n’Oriol. / Localpres-Ajuntament

Sota el títol ‘A l’estiu juga amb civisme’, l’Ajuntament posa en marxa una iniciativa que vol fomentar el civisme i el respecte a l’espai públic. Es tracta d’una activitat familiar pensada per a infants d’entre 3 i 14 anys que inclou un circuit amb quatre dinàmiques lúdiques i també un espai reservat per pintar l’Auca del Civisme.

L’objectiu, d’una banda, és fomentar el civisme i educar en els seus valors als infants. De l’altra, també es vol promoure maneres de jugar respectuoses amb l’espai públic i la convivència entre ciutadans. Les propostes lúdiques són el tradicional Joc de l’Oca, un joc de memòria, un joc d’habilitat i un joc de punteria amb el que aprendrem a reciclar.

Les activitats estaran dinamitzades per un monitor i dues agents cíviques, que donaran suport a les diferents propostes i oferiran informació sobre diferents qüestions relacionades amb el civisme.

L’activitat tindrà lloc cada dijous de juliol de 17 h a 20 h i els dos primers dijous de setembre. L’emplaçament canviarà cada setmana per arribar a més zones de la ciutat. Les activitats tindran lloc a la plaça Neus Català i Pallejà, Onze de Setembre, Constitució i Doctor Guardiet.