Una quinzena de parades del Mercat impulsen la venda a domicili

civisme localpres
Activitats a les places dirigides als infants i adolescents per fomentar el civisme a través del joc
2 de juliol de 2021
casals d'estiu localpres
Obertes les inscripcions pel casal de setembre
5 de juliol de 2021

Una quinzena de parades del Mercat impulsen la venda a domicili

L’alcaldessa, amb una imatge promocional del projecte al Mercat. / Localpres-Ajuntament

El  Mercat Municipal de Rubí ha posat en marxa un projecte de venda de productes en línia a través del web www.mercatderubi.cat. Fins a 14 parades s’han sumat a aquest projecte, que pretén reforçar l’equipament comercial amb la venda a domicili de productes frescos.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha destacat la importància que el Mercat “incorpori nous serveis adaptats a les noves maneres de comprar i de consumir, assegurant que sigui un equipament amb molt de futur”. L’experiència a través de la nova botiga en línia és senzilla: la persona compradora tria els productes que vol de les parades que formen part de la proposta i fa un únic pagament de tota la cistella a través d’un sistema segur. El client rep la comanda a casa en 24 hores o el dia que demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat. A través d’un punt de recollida, els clients que hagin comprat en línia poden recollir de forma ràpida i pràctica la compra aparcant a dues places reservades per a compradors d’Internet. “La venda en línia uneix el millor de la tradició del Mercat, la qualitat del seu producte, la confiança entre la clientela i els paradistes i el seu bon preu amb els nous hàbits de consum i de compra que passen per la venda en línia”, ha explicat el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez.

De moment, són 14 les parades que han volgut participar en el projecte. Es tracta de Cansaladeria Casas, Cansaladeries Páez, Carnisseries Nati-Ángels, Carnisseria Nati-Rafa, Fruites i Verdures Arnau, Herboristeria Dietètica Majó, JuanMa Carnissers, Lo Salat, Peixateries Guirao, Polleria Beli, Polleria Roura i Toni Ortiz Peixaters i properament s’incorporaran també Aluju Cansaladers i Cansaladeria Oliva.

Projecte inclusiu i sostenible

A banda d’oferir aquest nou servei de productes a domicili, el projecte té un vessant inclusiu i sostenible. La distribució va a càrrec de Font del Ferro i el seu nou servei, Distribució d’Última Milla (DUM). L’empresa municipal d’inclusió de persones amb diversitat funcional s’encarrega de tot el que està relacionat amb la distribució i l’emmagatzematge: “El nou servei ja ha significat la contractació de dues persones amb diversitat funcional i un coordinador”, ha explicat la regidora de Serveis Socials, Yolanda Ferrer.

D’altra banda, el transport es fa amb una furgoneta elèctrica o bé a peu per tal que el repartiment sigui sostenible i respectuós amb el medi ambient. A més, Font del Ferro ha formalitzat una aliança amb Koiki, una empresa basca de paqueteria especialitzada en última milla sostenible i inclusiva. Font del Ferro posa a disposició de l’empresa el repartiment dels seus paquets de comerç electrònic a distribuir en les zones d’illa de vianants, mentre que Koiki i Seur facilitaran les aplicacions tecnològiques per dur a terme el servei a Rubí.

Deixa un comentari