La matrícula del nou alumnat del Servei Local de Català es podrà formalitzar els dies 14, 15 i 16 de setembre

torrent abelles
L’Ajuntament haurà d’assumir la rehabilitació del torrent de les Abelles sense l’ajut dels fons europeus
9 de agosto de 2022
panerola
Veïns de la Zona del Mercat alerten d’una plaga de paneroles al barri
11 de agosto de 2022

La matrícula del nou alumnat del Servei Local de Català es podrà formalitzar els dies 14, 15 i 16 de setembre

matrícula del nou alumnat del Servei Local de Català

matrícula del nou alumnat del Servei Local de Català

Redacció

El Servei Local de Català posa en marxa un nou trimestre de cursos de català per a adults el proper mes de setembre. Les persones que s’hi vulguin matricular i que durant l’últim any hagin estat alumnes del servei, podran fer-ho de manera preferent els dies 12 i 13 de setembre.

La matrícula del nou alumnat es podrà formalitzar els dies 14, 15 i 16 de setembre. En tots dos casos, el procediment és en línia. En cas de voler fer els tràmits presencialment, caldrà demanar cita trucant al 637 389 764 fins a 9 de setembre (excepte el mes d’agost).

Abans de fer el procés, es recomana fer els passos previs a la inscripció a https://www.cpnl.cat/inscripcions. Si l’alumne no ha cursat cap formació al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), cal saber quin és el seu nivell de coneixements per poder assignar-li un curs adequat a les seves necessitats. En aquest cas cal fer una prova de col·locació o bé aportar un certificat validat. El nou alumnat pot fer la prova de col·locació presencialment o en línia entre el 5 i el 9 de setembre. Tota la informació sobre el procés de matrícula i preinscripció es pot consultar a la pàgina web del CPNL.

El Servei Local de Català de Rubí es troba al Centre Cívic El Pinar – La Cruïlla (Urbanització el Pinar, 1).

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES