Obres de millora en la seguretat i accessibilitat a l’institut JV Foix

ceb bàsquet
El CEB Sant Jordi organitza la VI edició del Torneig Ciutat de Rubí
14 de septiembre de 2022
nocturna
La Nocturna torna a oferir punts d’interès i 1.200 inscripcions
14 de septiembre de 2022

Obres de millora en la seguretat i accessibilitat a l’institut JV Foix

Redacció

L’Ajuntament ha realitzat obres de millora de la seguretat i l’accessibilitat a l’entrada de l’institut JV Foix. Els treballs han consistit en la configuració d’un espai segur a la zona d’accés a l’institut, creant una plaça per separar el trànsit del pas dels vianants. S’han col·locat uns elements de formigó que, a banda de delimitar l’espai, es poden utilitzar com a bancs. També es plantaran a partir d’octubre arbres al centre per tenir ombra durant les hores de sol.

S’ha mantingut un espai perquè els autobusos puguin aturar-se, al costat de la plaça, i a l’altra banda, s’ha habilitat una zona d’aparcament, a un nivell més elevat que la calçada, amb l’objectiu d’augmentar la seguretat dels vianants a l’hora de pujar als vehicles. L’actuació va acompanyada de la configuració d’un nou eix viari que obliga els conductors a reduir la velocitat. Les obres les ha dut a terme l’empresa Asfaltos Barcino per 48.167,45 euros.

La millora complementa l’acció que es va dur a terme fa uns mesos de restringir el trànsit de camions durant l’horari d’entrada i sortida de l’institut, després que un camió atropellés de forma lleu una estudiant.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES