Arrenquen les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol

Resultats diversos per a la Rubinenca en l’Obert de Tardor
26 de octubre de 2022
Medrano-Jesus-Santos-Alcorcon-6
El sistema de recollida porta a porta ja arriba a prop de 210 establiments comercials
27 de octubre de 2022

Arrenquen les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol

rotonda ca n'oriol
Les obres tenen una durada prevista de tres mesos. / Ajuntament – Localpres

Redacció

L’Ajuntament ha iniciat les obres de reurbanització de la rotonda del camí de Ca n’Oriol, unes actuacions que tenen com a objectiu “millorar la circulació en aquest punt i afavorir una mobilitat més segura per als vianants”. L’actuació està inclosa al projecte de millora de l’accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants, subvencionat amb els fons Next Generation.

A banda de la intervenció a la calçada i a les voreres, l’actuació també recull la implantació i renovació de diversos serveis, com ara la instal·lació d’embornals i de reixes per a la intercepció de les aigües pluvials superficials a la rotonda, amb l’objectiu de retirar-les dels passos de vianants; la redistribució dels punts de llum, i l’ampliació de l’arqueta de reg existent per dotar la rotonda d’un sistema de reg per degoteig.

El projecte preveu el trasplantament de la palmera existent a la rotonda i la plantació d’una altra palmera de grans dimensions a la nova rotonda, així com la plantació de sis tarongers al perímetre. També es col·locaran elements de mobiliari urbà, com papereres i bancs.

Durant el decurs de les obres es produiran diversos desviaments de trànsit, que s’aniran comunicant a mesura que avancin els treballs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *