Assessorament per sol·licitar subvencions per a l’autoconsum d’energia

Las luces del diálogo
23 de diciembre de 2021
Humor, drama i molta música en la nova temporada de La Sala
27 de diciembre de 2021

Assessorament per sol·licitar subvencions per a l’autoconsum d’energia

L’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha obert el període de recepció de sol·licituds per a les subvencions per a l’autoconsum i l’emmagatzematge d’energia de fonts renovables. Per aquest motiu, el servei Rubí Brilla ofereix als rubinencs la possibilitat de generar un informe automàtic de fotovoltaica per calcular quina dimensió d’instal·lació necessita la persona usuària i a quina de les línies de subvenció de l’ICAEN pot optar per fer-la realitat. 

Es preveuen línies d’ajuts per a la ciutadania, les empreses i les entitats del tercer sector per instal·lar fotovoltaica i eòlica. A més, la ciutadania podrà optar a ajudes per solucions tèrmiques com la biomassa o la solar tèrmica. El servei Rubí Brilla assessora sobre la millor opció i la subvenció a la qual es pot optar a través del correu electrònic[email protected].


Les instal·lacions fotovoltaiques en habitatges particulars que poden gaudir de les subvencions són les que s’han iniciat després del 30 de juny del 2021. En canvi, les instal·lacions en els sectors productius que podran gaudir-ne seran les iniciades a partir del 14 de desembre del 2021.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES