Audició de la cobla Montgrins als Jardins de l’Ateneu

Floristeria
Rubí celebrarà Sant Jordi amb una programació adaptada a les restriccions sanitàries
21 de abril de 2021
selvin
El mag Selvin presentarà al Racó del Llibre ‘De ilusión también se vive’
21 de abril de 2021

Audició de la cobla Montgrins als Jardins de l’Ateneu

En el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, el Foment de la Sardana de Rubí, amb el suport de l’Ajuntament, ha organitzat per aquest divendres a les 18 h una audició de sardanes als jardins de l’Ateneu. El concert anirà a càrrec de la Cobla Montgrins. El programa inclourà peces com ‘Recordant Vic’ de Joaquim Serra; ‘Al nostre barri’ de Manel Saderra Puigferrer; ‘Present serà present’ de Conrad Rafart i ‘Al Foment de Rubí’ de Martirià Font.

També interpretarà ‘Sa palomera’ de Ricard Viladesau, una peça obligada de trompeta amb Jean Marie Oriol com a solista, ‘El cavaller enamorat’ de Joan Manén, melodia de tenora amb Conrad Rafart com a solista: ‘Ocellets enjogassats’ de Lluís Buscarons, obligada de flabiol amb Mar Vilar com a solista; i ‘Tamborinada’, de Carles Sagarra, una sardana obligada de cobla.

El concert es completarà amb ‘Catalunya canta’ de Francesc Mas Ros; ‘Cantant l’amor’ de Josep Vicens ‘Xaxu’; ‘Racauba’ de Josep Saderra i ‘L’espercador de somnis’ de Joan Jordi Beumala.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.