El mag Selvin presentarà al Racó del Llibre ‘De ilusión también se vive’

sardanes
Audició de la cobla Montgrins als Jardins de l’Ateneu
21 de abril de 2021
víctor garcia tur
Víctor Garcia Tur presentarà a Rubí la novel·la ‘L’aigua que vols’, Premi Sant Jordi
21 de abril de 2021

El mag Selvin presentarà al Racó del Llibre ‘De ilusión también se vive’

La carpa d’El Racó del llibre acollirà aquest dimecres 21 d’abril a les 19.30 h una presentació amb molta màgia. Es tracta de la presentació del llibre ‘De ilusión también se vive’, les memòries del mag rubinenc Selvin. Al llibre, Selvin explica com han estat aquests 50 anys fent màgia a llocs com congressos màgics, programes de televisió, a Las Vegas, a La Moncloa o davant de famílies reals de tot el món. Selvin, que és l’il·lusionista més veterà de Catalunya, ha fet molta televisió amb el Màgic Andreu, el Juan Tamariz, el Mag Lari, he estat assessor d’ ‘El Mago Pop’ a la sèrie de Discovery Max…. Tampoc no es pot oblidar la seva faceta de ventríloc amb ninots tan famosos com ‘Melenitas’, ‘Andreuet’, ‘Melakito’ o ‘Lolo’.

Com no podria ser d’una altra manera, la presentació comptarà amb màgiques sorpreses pels assistents. Entre aquestes, la presentació comptarà també amb la participació del mag Ignasi Stigman.

L’aforament és limitat i cal reservar plaça a [email protected] Per aquells que no puguin assistir també tindran l’oportunitat de seguir la presentació a través de les xarxes socials.