Concert de sardanes i música per a cobla al Casal Popular

mossos d'esquadra
Un home tenia segrestat un cosí de la seva exdona a Rubí per obligar-la a tornar amb ell
23 de març de 2021
bombers rebuda
Manuel Pardo és el nou cap del Parc de Bombers de Rubí
23 de març de 2021

Concert de sardanes i música per a cobla al Casal Popular

El Foment de la Sardana ha preparat per aquest diumenge a les 18.30 h un concert de sardanes i música per a cobla, un espectacle musical que anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Girona. Sota la direcció de Jesús Ventura, la cobla interpretarà en la primera part mitja dotzena de sardanes, entre les quals Estrella de Rubí, de Josep Saderra i Puigferrer, i Rubí, 75 gemmes, de Jaume Cristau i Brunet.

En la segona part del concert, es combinaran les sardanes amb la música de cobla i destaquen les peces Rubí, sardana d’or, de Félix Martínez i Comín, Recull de ballables, de Josep Vicens i Juli, Maruxa, d’Andreu Vives i Roig i Joaquim Serra i Corominas, o Cabré, de Pablo Solozábal i Bernat Castillejo. Els solistes seran Òscar Sànchez al flabiol, David Plans al tible, Josep Coll a la tenora i David Hidalgo a la trompeta.

Aquest concert de sardanes i música per a cobla estava previst per al 22 de novembre en el marc de la 18a Diada Sardanista, però es va haver de cancel·lar per la covid-19. Les entrades tenen un preu de 6 euros i es poden comprar al web del Casal Popular.

Deixa un comentari