Bona acollida del quart número de la revista L’Esquitx

L’Ajuntament vol sensibilitzar els rubinencs de la necessitat de separar els residus
19 de octubre de 2021
Les waterpolistes del CNR Elena Ruiz i Elia Jiménez, campiones del món junior amb la selecció espanyola
19 de octubre de 2021

Bona acollida del quart número de la revista L’Esquitx

­­Marga Ortiz, Mireia Gascón i Elena Freixa, durant la presentació de la revista.

Els jardins de l’Ateneu van ser dissabte l’escenari de la presentació del quart número de la revista L’Esquitx, una publicació anual que presenta temes relacionats amb la natura i el patrimoni local.

L’acte va estar conduït per la directora de la revista, Marga Ortiz, i per l’editora, Elena Freixa. Totes dues van explicar les principals temàtiques que recull la revista: els canvis de tipus de cultius que es van produir als anys 60, la història de les masoveries, l’entrevista a la Rosa i el Ricard a Can Pi de la Serra i l’aposta pel parc agrari, entre altres. També van intervenir de forma breu les persones que han redactat alguns dels articles que apareixen en aquest quart número de L’Esquitx. Cal assenyalar que la il·lustració de la revista ha anat pràcticament tota a càrrec del Col·lectiu d’Il·lustradors de Rubí City (CIRC).

Un cop va finalitzar la presentació, es va oferir un aperitiu als assistents i un obsequi a càrrec de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat. L’ambientació musical de l’acte va anar a càrrec de l’entitat La SoniK. També hi havia una parada de venda de la revista, que ja es pot adquirir al Racó del Llibre, L’Ombra, Lectors, al tren!, el CRAC i si s’encarrega prèviament a l’AntropiK.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *