L’Ajuntament vol sensibilitzar els rubinencs de la necessitat de separar els residus

La pel·lícula ‘El último tren al rock’n’roll’ es presenta al Festival de Sitges
18 de octubre de 2021
Bona acollida del quart número de la revista L’Esquitx
19 de octubre de 2021

L’Ajuntament vol sensibilitzar els rubinencs de la necessitat de separar els residus

L’Ajuntament de Rubí, amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio, ha impulsat la campanya ‘Recicla! Amb tu cuidem el medi ambient’, una nova campanya de conscienciació sobre la importància de reciclar els residus correctament.

La iniciativa es divideix en dues fases, una primera de caràcter informatiu i una segona en què els ciutadans podran participar en un escape room relacionat amb el reciclatge i la recollida de residus. Segons ha explicat el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Andrés Medrano, l’objectiu de la campanya és “desmuntar la creença que els diferents residus que aboquem en contenidors diferents acaben al mateix lloc. Al contrari: cada fracció rep el tractament adient, amb un circuit propi”.

La primera fase de la iniciativa ha arrencat aquest dimarts. El Servei de Residus de l’Ajuntament ha preparat diversos materials gràfics i audiovisuals per explicar que reciclar és un hàbit senzill que ens permet cuidar el món.

La segona part de la campanya s’iniciarà al novembre, amb un escape room virtual titulat ‘Malson entre la brossa’. El públic objectiu seran els adolescents, però la proposta estarà oberta a tota la ciutadania. Per aquest motiu, s’han creat tres nivells de dificultat. L’objectiu d’aquesta acció també és promoure la correcta separació de residus.