Brodas Bros presenta a La Sala ‘Dōji’, el seu nou espectacle

Els usuaris dels horts del Castell denuncien que s’està incomplint la Llei de residus en el desallotjament
19 de mayo de 2022
sol calor
Protecció Civil demana extremar les precaucions per un episodi de calor que arriba avui
20 de mayo de 2022

Brodas Bros presenta a La Sala ‘Dōji’, el seu nou espectacle

Redacció

La companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana nascuda a Barcelona Brodas Bros presentarà a La Sala el seu nou espectacle ‘Dōji’, una proposta creada conjuntament amb Desilence, una formació pionera en escenografia visual.

‘Dōji’ vol dir simultani en japonès. Les coses simultànies són aquelles que succeeixen o es desenvolupen al mateix temps, que és el que passa entre el quartet format per Berta Pons i Lluc Fruitós, per part dels Brodas, i Tatiana Halbach i Soren Christensen, de Desilence, que han conjuminat forces i creat una peça en la qual les interaccions visuals i la dansa s’uneixen simultàniament. 

Segons explica la companyia, la proposta és un viatge interior que barreja improvisació amb coreografies perfectament sincronitzades unint la tècnica del VJing amb la dansa, de forma que cada directe té la seva pròpia personalitat, allunyant-se de l’espectacle enllaunat.

L’espectacle s’inspira en moviments de taitxí i en teories sobre l’energia i el canvi, tan vàlids com el taoisme, la física quàntica o el sentit comú. La funció serà diumenge 22 de maig a les 18.30 hores i les entrades ja es poden adquirir per internet a un preu de 15 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES