Carles Aluju Ferrer inicia la seva activitat com a nou Síndic de Greuges de Rubí

Marià Rosàs, gerent Bodega Rosàs
“Els Premis Vinari han ajudat molt a promocionar i divulgar els vins catalans”
8 de noviembre de 2022
Alcaldessa de Rubí a l'arxiu municipal de Rubí
L’empresa Masdisseny dona el seu fons documental a l’Ajuntament
9 de noviembre de 2022

Carles Aluju Ferrer inicia la seva activitat com a nou Síndic de Greuges de Rubí

El nou Síndic, des del seu despatx a la Biblioteca. / Ajuntament de Rubí – Localpres)

Carles Aluju Ferrer s’ha convertit oficialment aquest dilluns en el nou Síndic de Greuges de Rubí, després que el passat 27 d’octubre el Plenari l’escollís per ocupar el càrrec per unanimitat i que l’alcaldessa, Ana M. Martínez , n’hagi completat el nomenament formal. 

Els rubinencs i les rubinenques que vulguin adreçar una queixa al Síndic en relació amb l’actuació de l’Ajuntament de Rubí i dels organismes que en depenen podran adreçar-se a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de dilluns a divendres de 10 a 13 h. Aluju també atendrà la ciutadania a les tardes, després d’haver concertat cita prèvia.

El Síndic de Greuges de Rubí pot intervenir en qualsevol queixa que la ciutadania tingui contra alguna actuació municipal, relacionada amb el tracte rebut per part dels serveis municipals o qualsevol problema en relació amb temes de competència municipal quan ja s’hagi esgotat la via administrativa i no s’hagi obtingut cap resultat.

Trajectòria del nou Síndic

Carles Aluju és llicenciat en Periodisme (2002) per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb el Màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació (2010) per la mateixa universitat. També s’ha format com a coach a l’escola de coaching d’Ana Merlino.

Des del 1995 ha exercit com a periodista en diversos mitjans de comunicació locals i comarcals i a nivell de comunicació corporativa i institucional ha treballat, entre d’altres, als Ajuntaments de Montcada i Reixac i Sant Cugat del Vallès.

Aluju ha basat la seva candidatura per a ser escollit com a Síndic de Greuges de Rubí en la defensa i protecció dels drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant l’Ajuntament de Rubí. En aquest sentit, en el moment de ser escollit pel Ple, el Síndic va assegurar que el compromís que ha agafat amb el seu nomenament és el d’escoltar i acompanyar la ciutadania davant qualsevol queixa que aquesta pugui tenir en relació al consistori.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *