Comencen les jornades de portes obertes a les escoles i instituts

Nous tallers en Clau de Re: reciclatge tèxtil i sostenibilitat en la criança
18 de febrero de 2022
Jornades feministes per fomentar la reflexió i el coneixement sobre la igualtat entre homes i dones
18 de febrero de 2022

Comencen les jornades de portes obertes a les escoles i instituts

Redacció

Els infants que fan 3 anys durant el 2022 ja es poden prematricular en un centre educatiu de la ciutat. Les famílies que hagin de formalitzar la preinscripció escolar dels fills trobaran tota la informació sobre les diferents opcions que tenen a Rubí a través de la Guia de l’educació 2022-2023

Per facilitar l’accés a la informació de les jornades de portes obertes dels centres, el consistori recull les opcions que ofereixen escoles i instituts al seu web, on també s’hi pot trobar un plànol de les zones escolars i un cercador.

Les famílies també poden assistir a la xerrada ‘Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys’, que tindrà lloc el 2 de març a les 18 h. La sessió serà en línia i anirà a càrrec de personal tècnic de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi de forma prèvia.

Previsió de dates

La preinscripció és única per a tots els centres públics i privats concertats d’infantil, primària i secundària. El procediment, com ja va passar l’any passat, es durà a terme en línia: la sol·licitud de preinscripció s’haurà de presentar en format telemàtic, acompanyada de la documentació corresponent. El consistori donarà suport a aquelles famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància. 

Pel que fa a les dates, cal destacar que en educació infantil i primària, la preinscripció es farà entre el  7 i el 21 de març i en educació secundària obligatòria, entre el 9 i el 21 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES