Nous tallers en Clau de Re: reciclatge tèxtil i sostenibilitat en la criança

Sortida fotogràfica a Can Xercavins del Grup ‘El Gra’
18 de febrero de 2022
Comencen les jornades de portes obertes a les escoles i instituts
18 de febrero de 2022

Nous tallers en Clau de Re: reciclatge tèxtil i sostenibilitat en la criança

Redacció

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament arrenca el 2022 amb nous Ecotallers en clau de Re. De moment, hi ha dues propostes programades al febrer i al març, que pretenen donar eines als rubinencs perquè aprenguin a aprofitar els recursos i a prevenir la generació de residus.

La primera sessió tindrà lloc el 25 de febrer a les 18 h a la Biblioteca, i s’explicarà com crear accessoris per decorar la llar a partir de material tèxtil. Les inscripcions per poder participar en aquest Ecotaller s’han obert aquest dimarts i es poden formalitzar en línia a www.rubi.cat/ecotallers.

El 15 de març hi ha programat un taller sobre puericultura ecològica, el 15 de març a les 17 h a l’escola bressol La Bruna. S’explicarà com aconseguir una vida més sostenible compatibilitzant-lo amb la cura d’infants amb consells relacionats amb la roba, les joguines, els discos de lactància o els bolquers reutilitzables, entre altres.

Durant la resta de l’any, el servei programarà altres propostes, que de moment no estan confirmades, però que l’Ajuntament ha avançat que giraran al voltant de temes com l’autocompostatge, la farmaciola de natura o el sashiko, un tipus de brodat japonès. També es preveu incloure activitats sobre menstruació conscient.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES