Manuel Pardo és el nou cap del Parc de Bombers de Rubí

concert de sardanes
Concert de sardanes i música per a cobla al Casal Popular
23 de marzo de 2021
the letter
L’Ateneu projecta un documental sobre la persecució de gent gran acusada de bruixeria a Kènia
23 de marzo de 2021

Manuel Pardo és el nou cap del Parc de Bombers de Rubí

La rebuda oficial a l’Ajuntament va ser divendres. / Localpres-Ajuntament

El Parc de Bombers de Rubí té des de fa unes setmanes un nou cap: Manuel Pardo. Per donar la benvinguda al flamant cap de Bombers, l’Ajuntament de Rubí van preparar divendres una rebuda oficial a l’edifici del consistori, amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, així com altres membres del govern, representants de la Policia Local i altres dirigents del cos de Bombers.

Manuel Pardo va explicar que encara aquest nou repte de dirigir el grup ubicat a Rubí amb molta il·lusió i compromís: “Ramon Viladrich ha deixat un projecte molt il·lusionant. Tinc una gran plantilla, grans professionals que coneixen molt bé la seva feina. Els meus caps també són molt bons, així que entre tots mirarem de donar el millor servei possible”. Martínez, per la seva banda, va donar suport i va agrair al cos de Bombers la feina que ha fet durant els darrers mesos.

L’Ajuntament i els Bombers van aprofitar aquesta trobada per començar a treballar en un conveni per formalitzar la cessió de vehicles abandonats per a fer pràctiques de rescat. La col·laboració, que ja es du a terme de forma habitual, permet que els bombers es formin en les tasques de rescat de víctimes en cas d’accident fent servir vehicles abandonats al carrer.