La Rubinenca acaba cinquena al Campionat de Catalunya d’escacs actius en línia

Sr. Chen
Concerts de Sr. Chen i Linotip aquest cap de setmana al Celler
24 de març de 2021
policia
Rubí registra un descens d’infraccions penals del 4% amb la pandèmia
25 de març de 2021

La Rubinenca acaba cinquena al Campionat de Catalunya d’escacs actius en línia

El primer equip de La Rubinenca, format per Gerardo Palacios, Albert i Rafael Martínez i Antoni Muñoz, ha aconseguit classificar-se en cinquè lloc en el Campionat de Catalunya d’escacs actius en línia en la categoria de Preferent. En la darrera jornada, els de Rubí es van enfrontar al Catalònia Joviat de Manresa, equip al qual van derrotar per 10-6.

El segon equip, format per Rudy, Carlos García, Álvaro Capilla i Daniel Rodríguez, també va disputar la darrera jornada d’aquesta competició contra l’Escola Peón Negro de Barcelona i el partit va finalitzar amb victòria còmoda per La Rubinenca per 9,5-6,5. D’aquest forma, el conjunt acaba un bon torneig i agafa experiència en competicions de partides curtes.

L’escola de La Rubinenca ja està preparant per després de Setmana Santa l’inici del Campionat Escolar de Rubí, obert a la participació de tots els infants en edat escolar. Es disputarà els dissabtes a partir de les 16 h de forma presencial amb totes les mesures de seguretat.

Des que s’han reobert els entrenaments, al mes de febrer, el club ha rebut el doble d’inscripcions per aprendre i practicar escacs.

Deixa un comentari