Obren la convocatòria pels ajuts econòmics pel lloguer adreçats a joves i famílies monoparentals

Èxit de la primera Fira del Vi Jove amb més d’11.000 tastos servits
11 de julio de 2022
festa sant cristòfol
Vehicles clàssics i antics omplen la ciutat amb motiu de la celebració de la Festa de Sant Cristòfol
11 de julio de 2022

Obren la convocatòria pels ajuts econòmics pel lloguer adreçats a joves i famílies monoparentals

Els ajuts volen facilitar l’accés al lloguer d’habitatges a joves i famílies monoparentals. / Arxiu

L’Ajuntament de Rubí ha obert aquest dilluns 11 de juliol la convocatòria de subvencions per facilitar l’accés a l’habitatge a les persones joves de fins a 34 anys i a les famílies monoparentals corresponent a l’exercici 2022. Aquests ajuts tenen com a objectiu lluitar contra el risc d’exclusió social residencial d’aquests dos col·lectius, joves i famílies monoparentals, que el Pla local d’habitatge de Rubí 2021-2027 identifica com a prioritaris.

Així, l’Ajuntament subvenciona les despeses de formalització de nous contractes de lloguer i les despeses de l’arrendatari de gestió immobiliària, de formalització del contracte d’arrendament i/o les despeses de notaria i registre, meritades entre el dia 1 d’octubre de 2021 i el dia 15 de setembre de 2022. L’import màxim dels ajuts és de 950 euros.

La regidora d’Habitatge, Ànnia Garcia, ha destacat “la importància de facilitar recursos habitacionals a la població jove per evitar que hagin de buscar habitatge en altres localitats de la comarca davant l’escassetat d’habitatge assequible a Rubí, especialment de lloguer”.

Aquesta línia d’ajuts se suma a d’altres iniciatives adreçades a aquest col·lectiu d’edat, com l’ajuda estatal del Bo Lloguer Jove, que va gestionar l’Oficina Local d’Habitage el passat mes de juny, o la promoció de sis habitatges en lloguer que té en marxa la societat municipal Proursa.

La ciutadania podrà presentar les seves sol·licituds entre l’11 de juliol i el 16 de setembre de 2022, prioritàriament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí o bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), sol·licitant cita prèvia.

Comments are closed.